• 06 20667604
 • info@amidadrachten.nl
 • Stelpswijk48A, 9202BJ Drachten

Referenties

27 antwoorden op “Referenties”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Linda weet aan de hand van je verhaal en je houding al snel achter het probleem te komen. Deze wordt daarna grondig aangepakt. Linda laat je in je waarde en komt met nuttige tips en oefeningen.
  Kom altijd met een goed gevoel weer thuis.
  Bedankt Linda.

 2. Ik ging jaren naar de fysio voor mijn schouder, was altijd maar tijdelijke oplossing. Toen kwam ik bij linda die echt je hele lichaam aanpakt waardoor t probleem niet meer terugkeerd 1 behandeling en mn schouderpijn was gwn weg. Zelfde verhaal met mijn enkel. Ik ging maanden naar de fysio hij zag t probleem niet, k kwam 1 x bij linda bleek mn rug mn hele been knie en zelfs mn achilles vast te zitten alles uiteindelijk losgemaakt en verwezen naar steunzolen. Kom vanuit leeuwarden met de bus naar drachten maar de rijstijd en kosten zijn het meer dan waard!!!!!!!

 3. Ben nu al een tijd bij Linda en ben heel tevreden over de manier hoe zij de behandeling doet. Ze behandeld op een zeer effectieve manier. Echt super.

 4. Wat Linda doet is eigenlijk in een woord te beschrijven! MAGISCH!
  Ik weet niet wat ze allemaal doet, maar wat ze doet, doet ze goed!
  Ik kom meestal voor mijn nek, schouders en rug.
  Maar ze pakt altijd alles aan en dan zie en voel je ook echt dat de klachten of de stress vaak vanuit een ander punt komen.
  Ze pakt echt de kern aan.
  Geweldig. Ik kom er altijd met zo heerlijk vrij gevoel weer vandaan. Echt WONDERLIJK.
  Ik raad echt iedereen met klachten of gewoon voor ontspanning Linda aan.
  En geloof me, dan wil je niet meer zonder.

 5. Ik kom al bijna 15 jaar bij Linda voor behandelingen en elke keer ga ik met een fijn gevoel weer weg. Ze voelt heel goed wat de probleem gebieden zijn en haar adviezen neem ik ook graag mee. Bij Linda kan je g o ed tercht met je lichamelijke klachten. Top!

 6. Ik kom nu ongeveer een half jaar bij Linda en heb ondertussen verschillende behandelingen gehad. Ik had in 9 jaar tijd door allerlei omstandigheden veel stress opgelopen. Hierdoor was mijn lichaam in zijn totaliteit verkrampt. Nek, schouders, borstkas en ook mijn darmen waren nu aan de beurt. Tijd om in te grijpen. Linda gaf aan dat ze zich bijna niet kon voorstellen dat ik nog (normaal) functioneerde. Zij vatte het plan om met mijn buik te beginnen (welke zeer hard was), pas hierna kon ze naar boven toe werken en de andere knelpunten aanpakken. Ik voel me nu stukken losser en dus ook relaxter. Het opheffen van blokkades (door middel van kneden en massages in bepaalde houdingen), zorgt ervoor dat het bloed weer vrij kan stromen. Ik ben er nog niet, maar weet dat Linda dit voor elkaar krijgt. Ik vind Linda een vrouw met hart voor haar werk, zij weet heel goed waar ze mee bezig is en gaat hier helemaal in op wanneer ze met je bezig is. Ik heb alle vertrouwen in Linda en vind haar daarnaast ook een heel leuk mens. Zij stelt je op je gemak zodat je beter kunt ontspannen zodat zij haar werk goed kan doen. Een aanrader.

 7. Ik zit nog volop in behandeling bij haar voor mijn rug en ze is een topper, ze is de eerste van al die jaren bij fysiotherapeuten lopen weet wat er aan de hand is. Ze schok van de moeilijkheid met mijn rug maar heeft het niet afgeslagen en ze behandeld mij nu naar wat ze kan en samen met haar neef en steunzolen is er al een hele verbetering. Ik heb namelijk een behoorlijke standsafwijking in de heupen waardoor mijn ene been langer is dan de andere. Echt een topper en raad haar zeer aan???

 8. Linda weet heel goed wat ze doet, bezit veel kennis en ik kom er elke keer weer ontspannen vandaan. Toen ik afgelopen winter last kreeg van Ischias stond zij op de stoep, behandelde mij voor zo ver dat mogelijk was en dacht mee over hulpmiddelen die de pijn zouden verzachten. Dat is uniek en vanuit het hart! Aanrader!

 9. Linda is een hele kundige dame. Ze voelt goed aan waar je pijn hebt en weet dit juist te behandelen. Ze is een echte manuele therapeute. Daarnaast past ze haar werkwijze ook aan als je dat wenst. Er wordt rekening gehouden met evt. zwakke plekken. Ik zou Linda zeker aanraden!

 10. Linda is sinds een jaar mijn vaste Shiatsu therapeute waar ik zeer tevreden over ben. Mijn lieve heupen, schouders, rug en nek worden door Linda op een kundige wijze blokkadevrij gemaakt, al kleiend krijgt Linda dit voor elkaar.
  Ik sta dan nu eindelijk voor het eerst met 2 benen écht op de grond. Ik sta stabieler en steviger. De grote betrokkenheid van Linda is net als de vreemde bewegingen een ervaring waarbij je weer helemaal in je lichaam word ‘geplant’. Geweldig, ik kan het iedereen van harte aanraden !

 11. Bij Linda kom ik al 7 jaar i.v.m. toen een burn-out en veel stress. Deze is helemaal verholpen en nu kom ik nog steeds langs 1 x in de zes weken als ik soms gespannen of stress heb of een reset van mijzelf. En ik kijk er eigenlijk stiekum altijd naar uit. Ik krijg het gevoel dat alles weer recht op zijn plek wordt gezet.

  Linda weet altijd mijn kwaaltjes weg te werken. Ik heb op veel plekken vastgezeten. Mijn kaken, kramp in mijn kuiten, schouder, rug, onrustige darmen en hoog/snel kort ademend, mijn voeten en altijd mijn nek die vaak terugkomt maar dat geld denk ik voor veel. Nu mijn linker arm/schouder voor de 2e keer die ik niet soepel naar achteren beweeg en ik een week ervoor stekende pijn in had. Linda tipte mij dat het waarschijnlijk verkalking is en ik misschien ook hiermee even naar de fisio te gaan en met een shockwave dit misschien kan verhelpen. Daar ga ik mee bezig want gezondheid gaat voor alles. Zelf heeft Linda ook nu mijn arm behandeld. Ik voelde na toen Linda shiatsu toediende, reactie in mijn arm, prikkelen en werkingen van herstellen (warm). Mijn linker arm kan ik weer net als de rechter naar achteren zwaaien. Het gevoel was weer zo vrij als een vogeltje. Ik sportte vroeger veel en nu beetje minder maar ik wil graag soepel blijven. Soms heeft Linda mij als een soort proefkonijntje gebruikt omdat ik vrij soepel ben. Wat ik wel leuk vond. Ook mijn armen losschudden terwijl ik achterstevoren lag voor versoepelen van de luchtwegen en borstkas. Het voelde bevrijdend en dat ik heerlijk loskwam met ademen. Elke keer voelt het ook lekker los in mijn hoofd na Shiatsu.
  Ik ben blij met Linda ??

 12. Ik kom al jaren bij Linda, zij kijkt naar de oorzaak van het probleem als ik met pijnklachten kom b.v. rugpijn dan kijkt ze waar dit vandaan komt.kan verschillende oorzaken hebben, ze komt er iedere keer weer achter en verhelpt dan het probleem.stuurt mij soms ook door naar huisarts of podotherapeut.Dan is haar vermoeden dan ook meestal juist. b.v. vocht onder in de rug / blaasontsteking. ik had het zelf nog niet in de gaten maar urine onderzoek kon dit bevestigen. Linda geeft goede adviezen over homeopathie. Ik kom nu regelmatig voor onderhoudsbehandelingen, hierdoor kan ik weer bijna pijnloos functioneren.Ik ben zeer tevreden over de behandelingen.Dank je wel Linda.

 13. Ik kwam bij Linda ongeveer een 1,5 jaar terug met veel spierklachten en wat futloos gevoel. Naast de behandeling kreeg ik ook het advies bij de huisarts te gaan voor een onderzoek. Het blijkt dat ik de vitamines tekort had wat beïnvloed mijn spierspanning en het gevoel. In een paar maanden tijd door de uitgebreid behandeling ging het veel beter met mij! Ik kom nu regelmatig naar Linda voor een ”onderhoud” van mijn spieren. Inmiddels ook mijn zoon volgt een behandeling bij Amida! We kunnen niet zonder jou Linda

 14. Met stijve spieren en rugklachten kwam ik bij Linda. Geen idee wat ik precies kon verwachten. Maar het overtreft alles. Linda voelt meteen de blokkades. Ik kom er regelmatig en ik ben er flink van opgeknapt. Linda behandelt je als mens en dat vind ik heel belangrijk. Ik voel me gezien en gehoord. Ook geeft ze waardevolle adviezen. Dank je wel Linda!

 15. Ik kom al een poosje bij Linda. En haar behandelingen helpen mij heel goed doordat ze feilloos weet en voelt waar de blokkades in mijn lichaam zitten. Ze zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk van je klachten af te helpen. Dit ondersteunt ze vaak ook met goede tips. Wat ik ook heel fijn vind, is dat ze bij een hot stone massage de blokkades die ze tegenkomt gewoon mee behandelt!

 16. Aantal maanden terug heb je me behandeld,
  Je bent deskundig en weet wat je doet!
  Had veel pijn….
  Je behandelingen zorgden ervoor dat ik minder pijn had.
  Jij kwam er ook achter dat mijn klachten voortkwamen door overgangsklachten.
  Ben op aanraden van jou naar huisarts gegaan.
  Waar ik ook al was geweest.
  Huisarts dacht dat ik burn out had.
  Blij dat ik bij jou ben geweest want krijg nu hormoon tabletten en hierdoor voel ik mij stukken beter en geen pijn meer aan mijn spieren en slaap weer.
  Dank je wel!!!!

 17. Ik kom jaren bij Linda, zodra ik klachten heb ik loop bij haar naar binnen, in een uur heeft ze me helemaal opgeknapt.Ik ben haar dankbaar..

 18. Ik ben ongeveer 13 jaar geleden met Linda in contact gekomen. Ik had zoveel klachten oa. Stress,fibro, artrose. Het helemaal vastzitten van mijn lichaam. Na een intake aan de slag gegaan. Na een aantal behandelingen wist ik dat ik op de juiste plaats was. Elke behandeling
  Werd het wat losser in mijn lijf. Leerde er mee om te gaan. Verder mooie oefeningen mee naar huis..
  Ik blijf momenteel heerlijk in onderhoud, want door dingen die ik meegemaakt heb, staat de stress om de hoek. Ik ben best wel van veel klachten af, dus ga wat relaxer door het leven.